unkarin matkat

4* All incl. kylpyläloma Balaton-järvellä Unkarissa 3 – 7 yötä alk. 261 €

All inclusive loma kylpylähotellissa Balaton järven upeissa maisemissa! Sis. lento, 4* all inclusive-majoitus Danubius Health Spa Resort Aqua -hotellissa sekä vuokra-auto.

Heviz-järvi on Euroopan suurin kuuma lähde, jonka lämpötila talvisin on 23-35 C ja kesäisin jopa 33-36 C. Voit jättää arjen huolet taakse rentoutuessasi hoitavassa ja hellivässä lähteessä sekä nauttia all inclusive-paketin tarjoamista herkuista. Hévíz sijaitsee Balaton järven rannalla vain kahden tunnin ajomatkan päästä Budapestistä.

Järvivedellä sanotaan olevan parantavia vaikutuksia ja Hévíz onkin suosittu lomakohde juuri järven johdosta. Aikoinaan roomalaiset tulivat järvelle sen parantavien vaikutusten johdosta. Vedestä sanotaan olevan apua reumaa sairastaville ja piristävän verenkiertoa sekä nopeuttavan aineenvaihduntaa.

Kylpylöiden ja järvien lisäksi kylässä on myös muutakin tekemistä. Viikoittain Hévízissä järjestetään markkinat joista voit maistaa paikallisten tilojen tuotteita. Alueella on myös viinitiloja, useimmalle kävelee keskustasta 25 minuutissa. Kaupungissa on myös kauniita kirkkoja, kävelykatuja, puutarhoja sekä roomalaisaikainen puutarha jonka rauniot restauroitiin vuonna 2011.

Viikko Unkarissa kannattaa käyttää rentoutuen, mutta myös tutustuen lähialueisiin. Pakettiin kuuluu vuokra-auto, jolla pääsee vaivattomasti lentokentältä hotelliin sekä tutustua kauniiseen Hévízin alueeseen omassa tahdissa. Alueen valkoviinit ovat erityisen laadukkaita.

Miksi tämä matka on hyvä ostos

  • Edullinen ja rentouttava all inclusive -loma
  • 4* hotelli
  • Vuokra-auto sisältyy hintaan
  • Sisältää pääsyn spa-alueelle ja Premier Fitness Clubille sekä 15% alennuksen spa-hoidoista

Voit matkustaa joulukuuhun 2017 asti.

Tätä matkaa myy Top 10 matkatarjoukset.