2 tai 3 yötä Berliinissä alk. 299 €

Berliini. Kaupunki, jonka modernilla vivahteella lumoava vanha keskusta on koettava jo pelkästään sen mielenkiintoisen historiansa takia! Upeita, vanhoja rakennuksia, trendikkäitä klubeja, ostosmahdollisuuksia vintagesta design-tuotteisiin, ihastuttavia ravintoloita.. Nämä ovat vain muutamia piirteitä, jotka tekevät Berliinistä upean kaupungin ja loistavan matkakohteen. Matkusta nyt Berliiniin ja aloita vuosi 2015 loistavalla kaupunkilomalla!

Berliini

Tämä elinvoimainen metropoli on kuuluisa rikkaasta kulttuurielämästään, dramaattisesta historiastaan, vaihtoehtoisesta arkkitehtuuristaan, lukuisista baareistaan ja jännittävästä yöelämästään. Kannattaa poiketa Berliinin muurin jäänteillä ja vanhalla Checkpoint Charliella, joka oli yksi Länsi- ja Itä-Berliinin rajanylityspaikoista. Vieraile myös Berliinin tuomiokirkossa, jonka alla piilee suuri hautaholvi, modernilla Potsdamer Platzilla ja Berliinin historiallisella Branderburgin portilla! Ostoksia voit tehdä Berliinin suurimmalla ostoskadulla Kurfürstendammilla tai Euroopan suurimmassa ostoskeskuksessa, KaDeWessa.

Tarjous sisältää
  • 2 tai 3 yötä Holiday Inn Express Berlin City Centre-Westissa
  • Aamiaiset
  • Meno-paluulennot Helsinki-Berliini (Air Berlin)
  • 1 x käsimatkatavara 8 kg (55 x 40 x 20 cm)
  • 1 x ruumaan menevä matkatavara 23 kg
Lisätoiveesta
  • Lentokenttäkuljetukset 40 € per henkilö

>> Lue lisää

Tämän tarjouksen lentopäivämäärät ovat 10.1-23.5.2015.  Tarjoushinta koskee yhden henkilön varausta.

Katso kaikki TravelBirdin tämän päivän tarjoukset täältä. Eikö TravelBird ole vielä tuttu? Lue tästä lisää.

Holiday Inn Express Berlin City Centre West

Tässä viihtyisässä hotellissa sinua odottaa vuorokauden ympäri palveleva ystävällinen henkilökunta, joka mielellään auttaa sinua löytämään Berliinin kuuluisat nähtävyydet. Kurfürstendammin kuuluisa ostoskatu ja Wittenbergplatzin metroasema ovat vain 7 minuutin kävelumatkan päässä. Hotellin ravintolassa saat nauttia päivittäisestä aamiaisesta!

Huoneet Huoneet on varustettu taulutelevisiolla, kahvin- ja teenkeittovälineillä sekä modernilla kylpyhuoneella, jossa on suihku.

kaupunkiloma Berliini