2 tai 3 yötä Amsteramissa alk. 339 €, sis lennot, majoitus ja aamiainen

Hyppää pyörän selkään ja koe Amsterdam kuten paikalliset. Pyöräile 1600-luvulla rakennettujen kanaalien ja vinossa seisovien talojen välissä ja pysähdy välillä nauttimaan tunnelmasta kotoisissa kahviloissa ja pubeissa. 3 tai 4 päivää Amsterdamissa ja kuvailet kaupunkia “gezellig” eli sanalla, joka tarkoittaa mukavaa, viihtyisää tai kotoisaa. Amsterdam on täydellinen lomakaupunki, jossa historia, nykyaika, kulttuuri, kulinaariset elämykset ja hämyiset pubit kohtaavat. Lennot Helsingistä sisältyvät hintaan!

Amsterdam

Amsterdam on muutakin kuin punaisten lyhtyjen alue. Satoja kilometrejä pitkä kanaaliverkosto on Amsterdamin tavaramerkki. Upeiden kanaalien lähettyviltä löytyvät useimmat nähtävyydet, kuten Anne Frankin museo ja kansallismuseo. Lukuisten museoiden ja gallerioiden lisäksi kulttuurielämää rikastuttaa musiikkitarjonta, joka ulottuu klassisesta musiikista Concertgebouwissa Paradison tai Melkwegin klubi-iltoihin. Ikivanhat pubit tarjoavat hollantilaisten oluiden lisäksi bitterballeneita eli paikallista versiota lihapullista ja poffertjesejä eli hollantilaisia pikkupannukakkuja. Romanttisia ravintoloita kaupungista löytyy satoja. Indonesialainen keittiö on melkein omaksuttu hollantilaiseksi, joten kannattaa kokeilla bamia (nuudeleita) tai nasia (riisiä) sisältäviä ruokalajeja.

Koe Amsterdam keskustan ulkopuolella

Amsterdamin jokaisella kaupunginosalla on oma historiansa ja charminsa. Uskaltaudu Pijpin etnisiin ravintoloihin, Oostin värikkäille markkinoille tai Noordin suurille kirpputoreille. Amsterdamin eläinpuisto sijaitsee aivan keskustan tuntumassa, Plantage-kaupunginosassa. Moderni Amsterdamin finanssialue pilvenpiirtäjineen löytyy Zuidista. Kulttuurihenkisten kannattaa pistäytyä Westerparkin kulttuurikeskittymässä lännessä.

Tarjous sisältää

  • Meno-paluulennot Helsinki-Amsterdam
  • 2 tai 3 yötä kahden hengen huoneessa
  • Aamiaiset
  • 1 x käsimatkatavara (10 kg, 56 x 45 x 25 cm)
  • 1 x ruumaan menevä matkatavara (korkeintaan 23 kg)

Tämän tarjouksen lentopäivämäärät ovat 3.2. – 25.7.2015. Tarjoushinta koskee yhden henkilön varausta.

>> Lue lisää ja varaa omasi

Tarjous ei sisällä

  • Kuljetukset
  • Turistivero

Tämän matkatarjouksen tarjoaa Travelbird.fi. Katso TravelBirdin kaikki tämän päivän tarjoukset täältä. Eikö TravelBird ole vielä tuttu? Lue tästä lisää.

Hotel Central Park Amsterdam

Hotel Central Park sijaitsee kauniin Vondelparkin lähellä Oud Zuid kaupunginosassa. Nähtävyydet kuten Van Gogh Museum ja kansallismuseo Rijksmuseum sekä viihdekeskittymä Leideseplein sijaitsevat kävelyetäisyydellä hotellista. Hotellilta pääsee helposti raitiovaunulla kaupungin muihin osiin.

Aloita päivä kunnon aamiaisella ennen Amsterdamin valloitusta hotellilta lainatulla pyörällä tai kävellen. Illaksi hotellin ympäristöstä löytyy mukavia ravintoloita ja baareja. Hotellin vastaanoton henkilökunta, joka on paikalla 24 tuntia vuorokaudessa, neuvoo mielellään kaupungin saloihin.

halpa matka Amsterdam

Huoneet Viihtyisät huoneet ovat ilmastoituja ja ne on varustettu kirjoituspöydällä ja kaapeli-TV:llä. Huoneissa voi lisäksi keittää kupposen kahvia tai teetä. Kylpyhuoneessa on hiustenkuivaaja.

halpa matka Amsterdam