Home » Tag Archives: Ranska

Tag Archives: Ranska

Nizza boutique hotellissa 2-7 yötä alk. 211 €

nizzan matkat

Boutique hotelli Nizzan sydämessä! Sis. lennot, majoitus Best Western So’Co by Happyculture hotellissa, aamiainen, käsimatkatavara lennolla. Lisämaksusta lentokenttäkuljetus. Matkoja myös talveksi 2017-2018! Ranskan viidenneksi suurin ja monipuolinen kaupunki Nizza tarjoaa niin ranta- kuin kaupunkiaktiviteetteja. Lomapäivät menevät mukavasti rannalla rentoutuen, vanhankaupungin ... Read More »

4* Antibes Ranskan Rivieralla 2-7 yötä alk. 262 €

ranskan matkat

Tunnelmalllinen Antibes Ranskan Rivieralla! Sis. lennot Nizzaan, majoitus Helios hotellissa, aamiainen, käsimatkatavara lennolla. Ranskan Rivieralla sijaitseva Antibes ja siihen kuuluva Juan-les-Pins on suosittu lomakohde. Tunnelmallisen rantakaupungin Antibesin paikalla sijaitsi kaupunki jo Rooman valtakunnan aikaan. Kaupungin sydän on sen vanhakaupunki ja ... Read More »

Loistokas 4* Cannes 2-7 yötä alk. 265 €

cannesin matkat

Ranta- ja kaupunkiloma kansainvälisessä Cannesissa! Sis. lennot Nizzaan, majoitus Best Western Univers hotellissa, aamiainen, käsimatkatavara lennolla. Cannesissa voi nauttia ranskalaisen rantakaupungin tunnelmasta ja monipuolisista ravintoloista, ostosmahdollisuuksista sekä mielenkiintoisista nähtävyyksistä. Cannes on yksi Etelä-Ranskan tunnetuimmista kaupungeista. Noin 70 000 asukkaan kaupunki ... Read More »

4* Nizza keskustahotellissa 2, 3, 4 tai 7 yötä alk. 216 €

nizzan matkat

Sisältää lennot ja majoitus 4* Villa Bougainville keskustahotellissa, aamiainen ja käsimatkatavara. Nizzan keskustassa muusikkojen kaupunginosassa sijaitseva 4* Villa Bougainville -boutique-hotelli uudistettiin huhtikuussa 2015. Hotelli toimii vuodelta 1928 peräisin olevassa rakennuksessa ja tarjoaa lämminhenkisen ja kodikkaan ympäristön. Tämä hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla ... Read More »

Satumainen kevät Pariisissa alk. 259 €

pariisin matkat

Suurien tunteiden kuningatar odottaa! Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen Hotel Ariane Montparnassessa, lennot Helsingistä, matkatavarat, aamiaiset ja risteilyn tai illallisen. Valojen, muodin ja romantiikan asiantuntija, ihastuttava Pariisi, on keväisten matkakohteiden edelläkävijä. Kun puut saavat vihreät nuppunsa, täyttyy ... Read More »

Nizza keskustahotellissa 2-7 yötä alk. 207 €

nizzan matkat

Vietä ranta ja -kaupunkiloma Ranskan Rivieralla, sis lennot ja majoitus Kyriad Nice Port hotellissa Nizzassa, aamiainen ja käsimatkatavara. Lisämaksusta yksityinen lentokenttäkuljetus. Katso lisää tarjouksia Nizzaan. Kristallin kirkas Välimeri, kansainvälinen tunnelma, hurmaavia pikkukyliä sekä erinomaiset ostosmahdollisuudet – tätä ja paljon muuta ... Read More »

Kulttuuri- ja rantaloma Nizzassa 2-7 yötä alk. 189 € – 386 €

nizzan matkat

Nauti Nizzan ainutlaatuisesta tunnelmasta! Sis. lennot, majoitus Monsigny hotellissa aamiaisella, käsimatkatavara lennolla. Ranskan viidenneksi suurin monipuolinen kaupunki Nizza tarjoaa niin ranta- kuin kaupunkiaktiviteetteja. Lomapäivät menevät mukavasti rannalla rentoutuen, vanhankaupungin sokkeloisiin kujiin tutustuen tai luksuskaupoissa ostoksia tehden. Kulttuurinystävien kannattaa suunnata esimerkiksi ... Read More »

Pariisi: tunnelmallinen Montparnasse 2-4 yötä alk. 159 – 194 €

pariisin matkat

Majoitus mainiolla sijainnilla Pariisin keskustassa. Sis. lennot, majoitus Ibis Paris Alesia Montparnasse hotellissa aamiaisella, käsimatkatavara lennolla. Pariisin 14. kaupunginosa – Montparnasse tunnetaan korkeasta tornistaan. Tour Montparnasse rakennettiin vuonna 1973, ja siitä tuli samalla Ranskan korkein rakennus 210 metrillään. Näköalat tornista ... Read More »