Home » Tag Archives: Pariisi

Tag Archives: Pariisi

Satumainen kevät Pariisissa alk. 259 €

pariisin matkat

Suurien tunteiden kuningatar odottaa! Tarjous sisältää 2, 3 tai 4 yön majoituksen Hotel Ariane Montparnassessa, lennot Helsingistä, matkatavarat, aamiaiset ja risteilyn tai illallisen. Valojen, muodin ja romantiikan asiantuntija, ihastuttava Pariisi, on keväisten matkakohteiden edelläkävijä. Kun puut saavat vihreät nuppunsa, täyttyy ... Read More »

Pariisi: tunnelmallinen Montparnasse 2-4 yötä alk. 159 – 194 €

pariisin matkat

Majoitus mainiolla sijainnilla Pariisin keskustassa. Sis. lennot, majoitus Ibis Paris Alesia Montparnasse hotellissa aamiaisella, käsimatkatavara lennolla. Pariisin 14. kaupunginosa – Montparnasse tunnetaan korkeasta tornistaan. Tour Montparnasse rakennettiin vuonna 1973, ja siitä tuli samalla Ranskan korkein rakennus 210 metrillään. Näköalat tornista ... Read More »

Suurien tunteiden Pariisi 89 €

Koe kaikkien kaupunkilomien kuningatar suuntaamalla 3 tai 4 päiväksi tunnelmalliseen Pariisiin! Tarjoukseen sisältyy majoitus aamiaisilla sekä valinta risteilyn ja illallisen välillä. Valon, muodin ja romantiikan Pariisi. Kaupungin lukemattomat lempinimet kertovat siitä, kuinka vierailijat kokevat Ranskan lumoavan pääkaupungin kukin omalla tavallaan. ... Read More »

4* Pariisi, majoitus Riemukaaren lähellä 2, 3, 4 tai 7 yötä alk. 223 €

pariisin matkat

Kaupunkiloma Pariisin ytimessä! Sis. lennot, majoitus aamiaisella Royal Elysées hotellissa loistavalla sijainnilla aivan kaupungin ydinkeskustassa lähellä kulkuyhteyksiä ja nähtävyyksiä! Tämän lähemmäksi Pariisin ydintä ei juuri pääse. Hotel Royal Elysées sijaitsee vain 60 metrin päässä Riemukaaresta ja hotellihuoneen ikkunasta voikin ihailla suurkaupungin ... Read More »

Pariisi 2-4 yötä alk. 242 €

pariisin matkat

Romanttinen Pariisi lumoaa tuhansia turisteja vuodesta toiseen ja monet palaavatkin kaupunkiin uudestaan ja uudestaan. Eikä ihmekään, Pariisi on maineensa veroinen. Kaupungissa viihtyy turistien lisäksi taiteilijat, kulturellit, romantikot kuin huippumuotikin. Hotel Jopsehine sijaitsee vain 200 metriä maailmankuulusta Moulin Rouge – kabareesta ja 800 metriä ... Read More »

Pariisi 3 yön viikonloppumatka alk. 247 €

pariisin matkat

Romanttinen Pariisi lumoaa tuhansia turisteja vuodesta toiseen ja monet palaavatkin kaupunkiin uudestaan ja uudestaan. Eikä ihmekään, Pariisi on maineensa veroinen. Kaupungissa viihtyy turistien lisäksi taiteilijat, kulturellit, romantikot kuin huippumuotikin. Hotel Murat on nähtävyyksiin tutustuvan matkaajan unelmavalinta. Charmikas 1900- luvulta peräisin oleva keskustahotelli sijaitsee ... Read More »

Pariisi 2 yötä alk. 259 €

pariisi matkat

Puiston penkeillä istuskelevat ja käsikkäin kävelevät rakastavaiset sekä nähtävyyksien luona halailevat pariskunnat – Pariisi on romantiikkaa täynnä. Hotellisi lähettyvillä sijaitseva Montmartre kuuluu ehdottomasti kaupungin romanttisimpiin alueisiin hiljaisilla portaikoillaan, kapeilla kaduillaan, joita reunustavat murateilla koristellut talot ja viihtyisillä kahviloillaan, joissa voit ... Read More »

Pariisi 2-3 yötä 4* hotellissa alk. 279 €

pariisi matka

Sen lisäksi, että Pariisi on ajaton klassikko kaupunkikohteena, on paikasta toiseen liikkuminen tehty siellä helpoksi ja vaivattomaksi. Julkisen liikenteen yhteydet toimivat mainiosti, mutta eri kaupunginosien sisällä liikkuminen tapahtuu mukavasti kävellen. Ja mikä olisikaan helpompi tapa päästä pariisilaiseen tunnelmaan, kuin eri ... Read More »