Home » Tag Archives: Kroatia

Tag Archives: Kroatia

4* Kroatia merinäköaloilla, myös Oulusta ja Turusta alk. 469 €

kroatian matkat

On aika varata ensi vuoden ikimuistoinen lomasi! Tarjous sisältää neljän tähden majoituksen seitsemäksi yöksi Hotel Dalmacijassa, aamiaiset ja edestakaiset lennot Helsingistä tai Oulusta. Käännä katseesi vasemmalle ja näet satumaisen kauniina hohtavan Adrianmeren. Käännä katseesi oikealle ja näet jylhän Biokovon vuoriston. ... Read More »

Loma Adrianmeren rannalla alk. 366 €

kroatian matkat

Upea rantakohde Kroatiassa Adrianmeren rannalla! Sis. suorat lennot Pulaan, majoitus Aminess Laguna hotellissa puolihoidolla (sis. juoma). Lisämaksusta lentokenttäkuljetus! Kroatian rantakohteessa kesä jatkuu lämpimänä syksyyn saakka. Adrianmeren rannalla nauttii rauhallisesta ja raikkaasta rantalomasta mäntypuiden siimeksessä. Luonnolliset rannat ja kauniit maisemat sekä kirkas ... Read More »

4* Wellness-loma täysihoidolla Kroatiassa 1 tai 2 vkoa alk. 601 €

kroatian matkat

Suuntaa Wellness lomalle Kroatiaan! Sis. lennot, 4* täyshoitomajoituksen Ilirija Resort Hotels & Villas-hotellissa, vuokra-auton sekä wellness-paketin. Tarjous voimassa maalis-kesäkuussa ja syys-lokakuussa. Rentoudu Kroatiassa upealla 4* Ilirija Resort alueella. Nautit täysihoidon helppoudesta ja saat maukkaan aterian kolme kertaa päivässä. Salvia Wellness Center on ... Read More »

4* Kroatia 3 -14 yötä alk. 283 €, viikko alk. 408 €

kroatian matkat

Suuntaa Kroatiaan rantalomalle rauhalliseen Zatonin kylään lähelle Dubrovnikin kaunista kaupunkia. Sis. suorat lennot, majoitus Villa Paradiso hotellissa aamiaisella, käsimatkatavara lennolla. Lisämaksusta lentokenttäkuljetus! Saatavilla 3, 5, 7 ja 14 vrk paketit, matkusta lokakuussa tai keväällä / kesällä 2017! Dubrovnik, joka tunnetaan ... Read More »

4* Kroatia alk. 439 €

Kroatian matkat

Käännä katseesi vasemmalle ja näet turkoosina hohtavan Adrianmeren. Käännä katseesi oikealle ja näet jylhän Biokovon vuoriston. Katseesi viipyessä turkoosin ja graniitin välillä, tunnet lämpimän hiekan varpaidesi alla. Tervetuloa Kroatian etelärannikolle! Makarska on paratiisi maan päällä kirkkaine vesineen ja upeine rantoineen. ... Read More »

Edullisesti Kroatiaan 399 €

Kroatia ja Istrian niemimaa kutsuvat! Tarjoukseen sisältyy 7 yötä 4* huoneistossa, lennot Helsingistä ja käsimatkatavara. Varattavissa korottomalla osamaksulla. Mahtavien jahtien, vehreiden mäntymetsien, uskomattomien kalaravintoloiden ja unenomaisten maisemien Istrian niemimaassa sijaitsee seuraavan lomasi majoitus. Adrianmeren raikkaiden tuulien rannoille ja Kamenjakin kansallispuiston ... Read More »

Kroatian kiertomatka 1189 €

Aja pitkin kaunista Kroatian rannikkoa ja yövy Vodicessa, Bračin saarella sekä Tučepissa! Unohtumattomaan 7 yön kiertomatkaan sisältyy vuokra-auto, lennot Helsingistä, matkatavarat ja 4* majoitukset aamiaisineen. Varattavissa korottomalla osamaksulla. Kroatian Adrianmeren rannikko ja Split-Dalmatian piirikunta on tunnettu sen silmiä hivelevästä rantaviivasta ... Read More »

Kesäloma Splitissä 589 €

Vietä ensi kesän aurinkoloma upealla Kroatian rannikolla! Tarjoukseen sisältyy 5 tai 7 yön majoitus, puolihoito, lennot Helsingistä, matkatavarat, lentokenttäkuljetukset ja tervetuliaisjuoma. Valmistaudu rentouttavaan rantalomaan ja varaa nyt vuoden 2016 kesälomasi lämpimään Kroatiaan. Miltä auringonotto, majoittuminen rannan lähettyvillä, tutustuminen kroatialaiseen kulttuuriin ... Read More »