Home » 2017 kesä » 4* all inclusive Nessebarissa alk. 329 € 1. lapsi majoittuu ilmaiseksi, 2. lapsi -50%
4* all inclusive Nessebarissa alk. 329 € 1. lapsi majoittuu ilmaiseksi, 2. lapsi -50%

4* all inclusive Nessebarissa alk. 329 € 1. lapsi majoittuu ilmaiseksi, 2. lapsi -50%

Lennot ja 7 tai 14 vrk 4* Festa Panorama all inclusive-hotellissa Mustanmeren rannalla Bulgarian Nessebarissa, sisältää myös lentokenttäkuljetukset kohteessa. 1. lapsi ei maksa majoituksesta mitään. 2. lapsen majoituksesta -50%.

Suuntaa Bulgarian aurinkorannikolle ja vietä rentouttava loma rantahotellissa nauttien all inclusive loman helppoudesta. Mustanmeren loma-alue tarjoaa lomallesi, rantaa, rentoutta ja kulttuuria.Tuhannet turistit tulevatkin vuosi vuoden jälkeen nauttimaan aurinkoisista lomapäivistä, kattavista palveluista sekä matalasta hintatasosta. Mustanmeren rannikko on täydellinen rennolle rantalomalle, sillä kaikki palvelut ovat lähettyvillä.

Nimensä mukaisesti Sunny Beach tarjoaa aurinkoa ja upean hiekkarannan. Sunny Beachin tärkein ja suosituin nähtävyys onkin sen 8 kilometriä pitkä hiekkaranta. Lähettyvillä on lisäksi kaksi vesipuistoa. Suuressa ja modernissa lomakohteessa on valtava valikoima ravintoloita, baareja ja kahviloita. Neljän tähden Festa Panorama hotelli sijaitsee vain 150 metrin päässä kauniilta Sunny Beach rannalta.  Muinaisen Nessebarin kylän keskusta sijaitsee hotellilta vain minuutin kävelymatkan päässä.

Miksi tämä matka on hyvä ostos

  • Todella edullinen rantaloma all inclusivella
  • 4* hotelli
  • Lentokenttäkuljetus sisältyy
  • 1. lapsi ei maksa majoituksesta
  • 2. lapsen majoituksesta -50%

Voit matkustaa lokakuuhun 2017. Tätä matkaa myy Top 10 matkatarjoukset.

matkatoimiston sivuille

Eikö tämä matka ollut sinua varten? Katso myös muut rantalomat ja Bulgarian matkat.